El Barça es desfà del PSG i s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid als quarts de final de la Youth League (0-1)

El Juvenil A blaugrana s'ha imposat al camp del París Saint-Germain per 0 a 1 amb un gol de Carles Pérez en el minut 64

El Juvenil A del FC Barcelona s'ha classificat pels quarts de final de la UEFA Youth League. El conjunt blaugrana s'ha imposat al camp del París Saint-Germain per 0 a 1 amb un solitari gol de Carles Pérez en el minut 64, en una eliminatòria que es disputa a partit únic.

L'equip dirigit per Garcia Pimienta, reforçat per sis jugadors del filial blaugrana, ha sumat un treballat triomf que li permet accedir a la següent ronda de la màxima competició europea. A cinc minuts del final, Carles Pérez ha pogut dictar la sentència amb un xut de falta que ha estavellat al travesser.

Tot i acabar el partit amb deu per l'expulsió de Monchu en el minut 86, el Barça ha sabut patir en el tram final i ha acabat guanyant per la mínima, una victòria que el situa entre els vuit millors equips d'Europa en categoria juvenil. El següent rival dels blaugrana en els quarts de final serà l'Atlètic de Madrid, que s'ha imposat al Basilea suís per 1-0 amb un solitari gol d'Alberto Salido.