Les jugadores del Barça femení es fan la fotografia d'equip (@FCBfemeni)
Futbol

El Barça es desfà del Llevant i es classifica per a les semifinals de la Copa de la Reina (0-1)

Les vigents campiones, que es van imposar en l'anada per 1 a 0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, han tornat a derrotar les valencianes amb un solitari gol d'Alèxia Putelles

Imma PedemonteActualitzat

Les blaugranes de Fran Sánchez van a la recerca de l'últim títol de la temporada, la Copa de la Reina, i pel camí s'han desfet, en quarts de final, del Llevant. Ja es van imposar en el partit d'anada per 1 a 0, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i precisament Alèxia Putelles és qui ha tornat a decantar el partit, ara, en gespa valenciana.

Tot i que Marta Torrejón, Toni Duggan i Line Roddik, totes tres lesionades, no han pogut jugar, el Barça se n'ha sortit i ha controlat sempre la situació. De fet, totes les ocasions han estat de les blaugranes -avui vestides de turquesa- i la jugadora més destacada, sense cap mena de dubte, ha tornat a ser Alèxia.

Després de donar alguns avisos, el més perillós en el minut 71 -un cop de cap després del qual ha acabat per terra, amb un cop a l'espatlla-, Alèxia ha marcat l'únic gol del partit en el minut 82. A la sortida d'un córner, la davantera no ha desaprofitat l'ocasió de superar Sandra Torres, que avui n'ha salvat unes quantes, mentre Sandra Paños ha tingut un partit més que plàcid, a l'altra porteria.

El Barça busca revalidar el títol que va guanyar l'any passat contra l'Atlètic de Madrid, que justament també s'ha plantat en les semifinals després d'eliminar el València.

Anar al contingut