El Barça es classifica per la final de la Copa després de tombar el líder de la lliga, l'Unicaja (87-79)

Els blaugrana s'han escapat en el marcador a l'últim quart gràcies a la magnífica aportació de Mario Hezonja. Aquest diumenge, la final de la Copa en directe a les 19.00h per TV3

El F.C. Barcelona s'ha classificat per la final de la Copa del Rei després de superar l'Unicaja de Màlaga per (87-79). Tot i la gran diferència en el marcador final, el partit no s'ha decidit fins a l'últim quart.

El primer quart del partit ha estat molt igualat i, tot i les pèrdues de pilota de l'equip culer, els de Xavi Pascual han pres la iniciativa i han finalitzat el període tres punts per sobre (18-15), sobretot gràcies a la gran feina de DeShaun Thomas des de la línia de 6,75.

Els malaguenys però no s'han deixat intimidar i, liderats per Granger, han capgirat el marcador dominant el segon quart. L'Unicaja ha destacat per la seva gran efectivitat en triples (6 de 9). Al descans, ja guanyaven per cinc punts (34-39).

Tots dos equips han sortit molt concentrats a la segona part, per intentar evitar que el rival s'escapés en el marcador, i amb un 59-59 s'arribava a l'últim període.

Aquesta ha estat la tònica del partit fins a l'últim quart, en el que el Barça s'ha escapat. L'aparició de Mario Hezonja, que ha anotat 8 punts en els últims minuts (dels 12), ha estat clau per capgirar el partit i el Barça s'ha apuntat un parcial d'11-0. El resultat final, 87-79, que classifica els blaugrana per a la final de Copa que es juga en directe, a les 19.00 per TV3.