El Barça Lassa ja és a la final de Copa (FC Barcelona twitter)
Futbol Sala

El Barça es classifica per a la final de Copa després d'empatar amb el Movistar Inter (3-3)

El Barça Lassa tornarà, després de tres anys, a disputar una final de la Copa del Rei. Els d'Andreu Plaza havien empatat a Torrejón (4-4) i ja sabien que haurien de patir davant del Movistar Inter per arribar a la final.

Actualitzat

El Barça ja és a la final de la Copa del Rei, tot i haver empatat al Palau contra el Movistar Inter (3-3). Els blaugrana han fet valer el gol average. El partit d'anada, jugat a Torrejón, havia acabat també en igualtat (4-4).

Els d'Andreu Plaza han patit de valent. Al descans perdien per 0 a 2. Solano i Daniel havien marcat els gols dels madrilenys. Però, en la respresa, els blaugrana han capgirat el marcador gràcies a Leo Santana, Ferrao i Joao Batista. El Palau ha embogit. L'emoció màxima ha arribat quan Daniel ha aconseguit empatar. Tanmateix, el 3 a 3 del marcador ja no s'ha mogut i el Barça ha estat el vencedor de l'eliminatòria.

Després de tres anys d'absència, el Barça Lassa buscava el bitllet per disputar una nova final de la Copa del Rei. Després de l'empat de l'anada a Torrejón (4-4), el partit al Palau Blaugrana era a cara o creu. La sort ha estat favorable als catalans, que hauran d'esperar per saber quin equip serà el seu rival en la final del 5 de maig.

L'altra semifinal havia d'enfrontar el Jaén Paraíso i el Ríos Renovables Zaragoza, però s'ha suspès perquè l'expedició aragonesa ha patit un accident de tràfic quan es desplaçava cap a Andalusia. En el partit d'anada, el marcador havia estat favorable al Jaén Paraíso (0-1).

 



 

 

Anar al contingut