Els jugadors del juvenil A del Barça celebren un dels tres gols (@FCBmasia)

El Barça es classifica per als vuitens de la Youth League amb un triomf al camp de l'Olympiacos (0-3)

Els blaugranes han guanyat amb dos gols d'Àlex Collado i un de Carles Pérez

El juvenil A del FC Barcelona, en el debut europeu a la banqueta de Francisco Javier García Pimienta (havia debutat en Lliga el cap de setmana perdent contra el CD San Francisco per 0-1) després de la marxa de Gabri al Sion suís, ha derrotat l'Olympiacos per 0-3 en el quart partit de la fase de grups de la Youth League. Invictes amb 12 punts, 10 gols a favor i cap encaixat, els blaugrana han segellat matemàticament la seva classificació per als vuitens de la competició. I es troben a un pas, a falta de dos partits, de fer-ho com a primers de grup.

Els barcelonistes, que ja en el partit de la primera volta havien guanyat els seus rivals d'aquest dimarts per 5-0, han tornat a dominar clarament. En el minut 22 el porter Karadais ha enviat a córner amb la punta dels dits un xut des de la frontal de Monchu. Sis minuts més tard, el mateix Monchu ha enviat als núvols el xut del penal comès pel porter de l'Olympiacos sobre Juan Fernández. Delgado ha xutat al travesser en el minut 37. La primera oportunitat local no s'ha produït fins el minut 38, però per ben poc no ha acabat en gol. En el minut 43 ha arribat el primer gol dels de García Pimienta, quan Àlex Collado ha controlat la pilota en el punt de penal i ha batut Karadais.

El Barça ha continuat amb el seu setge durant la segona part. En el minut 50 un xut de Puig ha marxat fora per poc. En el 59, un espectacular xut des del lateral de l'àrea de Collado ha entrat per l'escaire de la porteria grega en el 0-2. En el minut 58, l'Olympiacos ha generat la seva millor ocasió en un xut al pal. El joc ha entrat en una fase d'ensopiment fins el minut 81, amb un xut de falta directe de Carles Pérez que ha anat al pal. Karadais ha volat per enviar a còrner una rematada posterior després del rebuig de la fusta. Ja en el temps de descompte, Carles Pérez ha fet el 0-3 definitiu guanyant l'esquena als centrals locals, el seu quart gol en aquesta competició.