Ronaldinho al costat de Josep Maria Bartomeu en l'acte d'inauguració de l'oficina del FC Barcelona a Nova York
Barça

El Barça està a punt d'incorporar Ronaldinho com a ambaixador mundial del club

El club blaugrana vol recuperar la figura del crac brasiler com a representant en actes institucionals i en tasques per a la Fundació i les Escoles FCB

Lluís CanutActualitzat

El Barça espera l'arribada a Barcelona de Roberto de Assís Moreira, germà i representant de Ronaldinho, per tancar un reforç de primer ordre pel que fa a la representació institucional del club. L'entitat blaugrana planeja reincorporar l'astre brasiler per convertir-lo en el seu ambaixador mundial número 1.

Roberto de Assís es reunirà amb Josep Maria Bartomeu, president del Barça, i amb el director executiu, Òscar Grau, per discutir els detalls de l'operació. Les competències de Ronaldinho inclourien assistència a actes institucionals a més de tasques amb la Fundació del Barça i a les Escoles FCB. Ronaldinho també reforçarà el Barça Legends, l'equip de veterans.

Ronaldinho, de 36 anys, ja va fer d'ambaixador del Barça amb motiu de la inauguració de les oficines del club a Nova York, el mes de setembre, en un acte en què es van posar les bases per allargar la col·laboració un cop el jugador decidís penjar les botes de forma definitiva. Ara, sembla que el moment ha arribat.  

Anar al contingut