Messi controlant la pilota en una acció al Camp Nou (EFE)

El Barça ensopega amb el Dépor (2-2) i deixa escapar dos punts abans de viatjar a Japó

El Barça ha deixat escapar dos punts davant del Dépor al Camp Nou (2-2). Els blaugrana, tot i començar guanyant amb dos grans gols de Messi i Rakitic, han pagat car adormir-se a la segona part. El Dépor ha empatat a través de Lucas Pérez i Bergantiños

Només quatre jugadors han repetit titularitat respecte a l'anterior partit de Champions amb el Leverkusen. Luis Suárez ha estat l'autor de les primeres arribades a l'àrea rival. Messi, als cinc minuts, ha dirigit una passada a Sandro i aquest una assistència a Suárez que ha rematat fora per poc. En els primers minuts, els blaugrana han carregat el joc per la banda esquerra de l'atac blaugrana. Pel mig, però, Messi ha dirigit una passada a l'espai que Iniesta no ha arribat per poc. El Dépor, però, amb un plantejament estudiat no ha deixat de mossegar i, en el primer quart d'hora, Bravo ha salvat el gol tapant bé un intent de Lucas. Els blaugrana, davant d'un conjunt gallec que ha donat oposició, han buscat solucions per marcar. En un d'aquests, Messi des de la frontal ha fet lluir Lux que ha allunyat un xut ajustat al pal. El Barça ha desencallat el partit a pilota parada. Messi ja ho havia intentat en un llançament de falta anterior que el porter del conjunt gallec havia allunyat, però aquest cop, al minut 38, Lux no ha pogut evitar el gol de l'argentí amb un xut escorat al pal. Suárez i Iniesta han fet els darrers intents abans del descans.

El Dépor ha sortit amb embranzida a l'inici de la segona. Inquietant la porteria de Bravo amb tres arribades en tres minuts. Fajr i Lucas Pérez han volgut aprofitar dues errades consecutives de Mascherano sense èxit. La tranquil·litat pels blaugrana ha arribat al minut 61. Rakitic ha signat el segon gol amb un xut creuat des de fora de l'àrea amb el qual ha superat Lux.

Primer gol anul·lat; el segon, entra i arriben els maldecaps pel Barça

Lucas Pérez ha trobat el camí del gol al minut 75 després de caçar una rematada al travesser i empènyer-la amb el cap al fons de la porteria blaugrana. L'àrbitre, però, l'ha anul·lat per fora de joc. Poc després, però, el gol del mateix jugador ha pujat al marcador. Cardoso ha dirigit la pilota dins l'àrea i Lucas ha superat Mathieu per batre Bravo. Han estat els minuts en què el Barça ha patit més, però ha buscat el tercer a la contra. Qui ha trobat el segon, el de l'empat, ha estat el Dépor. Bergantiños ha rebut a la frontal de l'àrea i sense l'oposició de Mathieu, ha superat Bravo amb un xut creuat. Empat entre els dos equips al Camp Nou abans de què els blaugrana viatgin a Japó pel Mundialet de clubs.