El Barça encarrila l'eliminatòria amb una victòria al camp del Manchester City (0-2)

El Barça ha sortit vencedor de l'anada dels vuitens de la Champions contra el Manchester City (0-2). Messi, de penal, i Dani Alves han marcat els gols catalans a l'Etihad Stadium.

Martino ha apostat per Alexis com a acompanyant dels quatre petits (Xavi, Iniesta, Cesc i Messi) en l'atac del Barça. L'inici ha estat un monòleg blaugrana. Possessió de pilota aclaparadora, però sense ocasions de gol. El City, pacient a la reraguarda, ha mossegat en alguna contra, però sense encert.

El partit i potser l'eliminatòria s'ha decidit en el minut 53. Messi li guanya l'esquena a Demichelis, que el fa caure quan encarava tot sol Hart. Penal i expulsió per al central argentí dels "citizens". El 10 del Barça no ha fallat des del punt fatídic.

En l'última mitja hora, ha fet la sensació que el Barça perdonava un City que ha fet lluir Valdés en una rematada de Silva. Però Dani Alves, amb un xut entre les cames de Hart, ha fet emmudir els aficionats locals en el minut 90. El 0-2 reforça les aspiracions blaugranes, però els de Pellegrini prometen batalla al Camp Nou. La tornada, el 12 de març.