Philippe Coutinho, en una imatge recent (Reuters)
Barça

El Barça encarrila el fitxatge de Philippe Coutinho

El Liverpool es resigna a perdre el jugador i espera treure'n el màxim benefici possible

Jordi SunyerActualitzat

El Liverpool comença a tenir bastant coll avall que Philippe Coutinho acabarà marxant. De fet, s'estan mostrat més receptius en aquest sentit. El club anglès i el seu entorn pressionen per pactar ara el traspàs i retenir Coutinho fins al juny. Però el Barça el vol de seguida. Esperen, doncs, la millor oferta possible.

El club d'Anfield, a diferència del que va passar a l'estiu, està receptiu a deixar marxar Coutinho. La directiva anglesa imposarà un preu adient amb l'estat actual del mercat, i més sabent el que va pagar el Barça per Ousmane Dembélé. Però, al mateix temps, són conscients de quin és el desig del jugador: marxar a Barcelona per jugar al costat de Messi i Suárez. Tot i estar oficialment lesionat, si l'internacional brasiler tampoc juga el partit de Copa de divendres contra l'Everton, la situació encara esdevindrà més diàfana.

L'única qüestió que podria dilatar l'operació és que el Liverpool vulgui assegurar un recanvi per afrontar la segona fase de la Champions. L'afer del fals anunci de Nike ja ha quedat enrere, i més quan, d'acord amb el poc que n'ha transcendit, la divisió ibèrica de la firma nord-americana no hi ha tingut res a veure. Les successives declaracions de Jürgen Klopp han indicat com s'ha estovat la postura dels "reds".

El Barça prepara una oferta, segons les fonts, de 110 o 120 milions d'euros fixos més 40 en variables. Després del silenci posterior al primer intent, els esdeveniments s'estan precipitant i no es descarta que el serial Coutinho es tanqui en qüestió de dies.

ARXIVAT A:
Coutinho
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut