El Barça de Luis Enrique encara un mes d'octubre d'allò més atapeït de partits
Barça

El Barça encara, entre Lliga i Champions, un mes d'octubre carregat de partits

Després de l'aturada de seleccions, el FC Barcelona encara un calendari de competició d'allò més atapeït

Actualitzat

El FC Barcelona ha confirmat que Neymar es posarà a les ordres de Luis Enrique aquest dimarts i que els internacionals espanyols Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta ho faran dimecres. L'objectiu, recuperar el màxim de jugadors i esquivar el temut virus FIFA, perquè el que queda del mes d'octubre i el començament de novembre vénen carregats de partits. De moment, comencen a la infermeria Jordi Alba i Sergi Roberto.

Dissabte que ve, el Barça rep el Deportivo de la Corunya (16.15), on es podrien veure els primers minuts de Leo Messi després de la lesió. El defensa francès Samuel Umtiti també podria estar a punt per al primer compromís de Lliga. Dues altes molt importants que podrien estar al 100% en el següent repte de l'equip, el dimecres 19 d'octubre, davant del Manchester City de Pep Guardiola en partit de Lliga de Campions.

Sense treva per descansar, només tres dies després, els blaugranes viatjaran cap a Mestalla per enfrontar-se amb el nou València de Cesare Prandelli, un equip que ho donarà tot per servir una balsàmica victòria a la seva afició davant d'un rival de l'entitat del FC Barcelona (dissabte 22 d'octubre a les 16.15).

Una setmana després, el Barça rebrà el Granada (dissabte 25 d'octubre a les 20.45) en partit de Lliga i l'altre dimarts, l'1 de novembre, a les 20.45 en directe per TV3, partit d'alt voltatge, la tornada contra el Manchester City de Pep Guardiola a l'Etihad Stadium.

Per últim, només cinc dies després (diumenge 6 de novembre a les 20.45), els blaugranes hauran de visitar el sempre difícil Sánchez Pizjuán, una fortalesa que el Sevilla defensa amb dents i ungles. Una gran oportunitat per als andalusos per escalar posicions en la classificació, ja que ara mateix són tercers en la Lliga.

Anar al contingut