Barça

El Barça dóna un ultimàtum d'un any a prop de 30.000 socis no censats

El Barcelona donarà un ultimàtum d'un any a les prop de 30.000 persones que encara no han regularitzat la seva condició de soci en el cens que s'ha fet aquest últim any, 4.048 de les quals tenen un abonament al Camp Nou, un fet que, segons el club, evidencia l'existència d'indicis de frau.

Actualitzat

El F. C. Barcelona donarà un ultimàtum d'un any a les prop de 30.000 persones que encara no han regularitzat la seva condició de soci en el cens que s'ha fet en l'últim any, 4.048 de les quals tenen un abonament al Camp Nou, un fet que, segons el club, evidencia l'existència d'indicis de frau.

 

El vicepresident de l'àrea social del club, Jordi Cardoner, ha presentat les xifres provisionals del cens, que ha comptabilitzat un total de 129.589 socis, un nombre inferior als 160.000 que es comptabilitzaven a final de 2012. Segons Cardoner, els socis no regularitzats responen al perfil de persones que s'han oblidat de fer el tràmit o que han perdut la vida, si bé ha admès que existeixen alguns casos de frau a través del falsejament d'identitats. "Hi ha persones, per exemple, que han falsejat identitats de menors per poder gaudir dels avantatges de ser soci", ha afirmat Cardoner.

 

"Hi ha actuacions particulars i actuacions professionals. Hi pot haver l'actuació d'algú que estigui administrant dos, tres o quatre carnets. Aquests casos ens preocupen relativament. Però hi ha persones que estan gestionant 500 carnets", ha reconegut Cardoner.

 

També ha assenyalat que la intenció del club és que "fins a on sigui possible" els seients que no es regularitzin el 2015 els aprofitin aquells socis que hi ha a la llista d'espera per poder aconseguir un abonament al Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut