Barça

El Barça convoca sis jugadors del primer equip per a la Supercopa de Catalunya

El Barça ha fet pública dilluns la llista de convocats per a la Supercopa de Catalunya, amb l'absència de deu jugadors de pes que tenen descans fins dijous

Actualitzat

El Barça lluitarà per la Supercopa de Catalunya d'aquest dimarts (TV3, 21.25) amb una minoria de jugadors del primer equip. La llista de Luis Enrique contempla que només Masip, Mathieu, Denis Suárez, Arda Turan, André Gomes i Alcácer jugaran lam competició, acompanyats de 12 jugadors del filial: José Aurelio Suárez, Palencia, Mujica, Nili, Marlon, Moi, Martínez, Sarsanedas, Aleñá, Alfaro, Gumbau i Carbonell

Tot i que la normativa acordada per a la disputa de la supercopa preveia que els equips convoquessin una majoria de jugadors del filial, també es parlava dels jugadors inscrits a la Champions, condició que molts dels jugadors del filial convocats compleixen. 

El club ha donat descans fins dijous a Ter Stegen, Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne, Busquets, Rakitic, Neymar, Suárez i Messi.

A més, a l'entrenament d'aquest dilluns s'ha afegit un nou lesionat, Aleix Vidal, que ha patit molèsties en l'adductor de la cama dreta. en contrapartida, Arda Turan s'ha recuperat d'un cop a les costelles que li va impedir viatjar a València.

L'entrenament matinal ha comptat amb la presència de gairebé tots els jugadors del filial que posteriorment han entrat en la convocatòria.    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut