Barça

El Barça dissenya un pla per recuperar anímicament i físicament Leo Messi

Només han passat set jornades de lliga, però el Barça té clar que Messi necessita descans. Descans físic i mental, després de la pressió a què ha estat sotmès amb la seva selecció. Una pressió que al seu país justifiquen pel fet de ser el millor jugador del món. Ara bé, això no treu que sigui desmesurada per a un noi de només 22 anys. Per tal que l'estrès no acabi afectant-ne el rendiment sobre el terreny de joc, se li ha dissenyat un pla de recuperació amb què podria descansar un parell de partits. Jugarà contra el Rubin Kazan, però seurà a la banqueta contra el Saragossa i no jugarà dimecres la Copa, contra la Cultural Leonesa.

Actualitzat
És al punt de mira de tot els rivals. El maltracten amb dures entrades i cops injustificats. Messi està acostumat a aquest joc subterrani, però és difícil de pair, i més encara quan des de la seva selecció s'intenta posar-lo al centre de totes les crítiques. I això sembla que encara li costa molt més d'acceptar. Maradona el continua utilitzant com el culpable de tots els mals de l'Argentina.

A València, es va buidar. Un fart de córrer, però amb poca participació, i gens resolutiu. Ja fa dies que Guardiola va avisar que, perquè el millor jugador del món faci posar drets els aficionats, ha d'estar alegre.

A la Champions, no es pot fallar. Per això, encara que el rival d'aquest dimarts sigui de segona fila, l'equip necessita Messi. Últim esforç abans de començar un pla de recuperació. Contra el Saragossa, a la Lliga, li tocarà entrar en les rotacions. L'argentí s'estalviarà el compromís de Copa a Lleó i tindrà una setmana per preparar el retorn. Serà a la Lliga, al Reyno de Navarra, contra l'Osasuna, on la temporada passada es va poder veure un Messi estel·lar, autor d'un golàs que va valer tres punts.

Pla de recuperació:

- Titular al Barça - Rubin Kazan (dimarts 20 d'octubre)
- Suplent al Barça - Saragossa (diumenge, 25 d'octubre)
- No convocat al Cultural Leonesa - Barça ( dimecres, 28 d'octubre)
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut