Bàsquet

El Barça, disposat a reprendre les negociacions per renovar Víctor Sada

Víctor Sada podria continuar finalment al Barça. El Barcelona Regal ha anunciat en un comunicat "la seva satisfacció en relació amb les declaracions efectuades pel jugador Víctor Sada al diari 'El 9 Esportiu'. Les esmentades declaracions, en què el jugador fa palesa la seva voluntat de seguir vestint la samarreta del Barcelona, situen el club en la voluntat de reprendre les negociacions per intentar arribar a un acord que afavoreix ambdues parts".

Actualitzat
Víctor Sada podria continuar finalment al Barça. El club ha anunciat en un comunicat "la seva satisfacció en relació amb les declaracions efectuades pel jugador Víctor Sada al diari ‘El 9 Esportiu'. Les esmentades declaracions, en què el jugador fa palesa la seva voluntat de seguir vestint la samarreta del Barcelona, situen el club en la voluntat de reprendre les negociacions per intentar arribar a un acord que afavoreix ambdues parts".

El comunicat continua dient que "el FC Barcelona no és aliè a la situació de crisi econòmica que s'està vivint i, per aquesta raó, valora molt positivament el compromís demostrat pel jugador de la secció de bàsquet del club, expressat en les declaracions abans esmentades".

Anar al contingut