Hoquei patins

El Barça d'hoquei guanya el Lleida (3-6) i jugarà la segona semifinal de la Copa del Rei amb el Vic

El Club Patí Vic ha guanyat el Cerceda gràcies a un gol en el minut 7 de la segona part i jugarà la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins amb el Barça que ha superat el Lleida (3-6).

El partit entre el Lleida i el Barça ha començat amb molt de ritme. En 30 segons de joc s'han produït dues ocasions clares. L'equip blaugrana, amb Marc Torra al capdavant, ha generat força perill però els lleidatans han pogut aguantar els primers cops. El Lleida ha atacat amb tres pilotes al travesser de la porteria de Fernández en tres minuts de partit. Quan semblava que els amfitrions podien avançar-se, una bola punxada dins de l'àrea ha estat rematada entre les cames de Sergio Panadero, al minut 8. Lluís Tomàs ha reaccionat tard i els blaugranes s'han avançat al marcador. Ho han tornat a fer al minut 11, quan Marc Torra ha marcat el segon per l'escaire. El tercer ha arribat dos minuts més tard i ha estat obra de Matías Pascual. El Lleida ha pogut retallar distàncies al minut 21 a través d'una falta directa però l'àrbitre ha anul·lat el gol de Rodero després d'haver rematat fins a tres vegades.

Lluís Rodero, a força d'insistir, ha marcat a l'inici de la segona part el primer gol lleidatà. Lluís Tomàs ha aturat una falta directa llançada per Marc Torra. Amb inferioritat numèrica del Lleida, el Barça ha ampliat l'avantatge. Ha estat a través d'una acció de contra entre Marc Gual i que Pablo Álvarez ha finalitzat. El Barça, còmode, ha adormit el partit per al Lleida. Tan ha estat així que Reinaldo García, en una contra, ha superat Lluís Tomàs sumant el cinquè gol. Rodero ha retallat distàncies pel Lleida (2-5) amb la intenció de tornar-se a posar en el partit. I ho ha aconseguit Rodero altre cop dos minuts més tard. A quaranta segons pel final, Rodero, de falta directa ha tingut l'última oportunitat que no ha fructificat, com sí ho ha fet Matías Pascual a través de penal (3-6) i ha acabat amb el Barça a la segona semifinal.

El Vic elimina el Cerceda (1-0) i se situa a les semifinals de la Copa

El Club Pati Vic completa el ple català a les semifinals de la Copa. El seu partit de quarts de final contra el Cerceda ha començat amb els dos equips amb massa por d'encaixar un gol. El joc era fred, sense ritme ni ocasions. Quan faltaven 14 minuts per al descans, el Vic ha tingut la primera oportunitat clara en un penal, però Mia Ordeig ha enviat la bola al pal. Bartrés s'ha convertit en el jugador més incisiu dels osonencs, però no ha pogut batre Willy Domínguez.

Titi Roca, en una acció d'oportunisme, ha aconseguit l'únic gol de l'enfrontament en el minut 7 de la segona meitat. Els gallecs, en comptes d'anar a buscar l'empat, s'han refugiat en una disposició defensiva en zona que ha desconnectat el joc dels vigatans, tret de contraatacs aïllats. El Cerceda no ha obert les seves línies fins a 3 minuts del final. Roger Rocasalbas no ha aprofitat un penal quan faltaven 18 segons, que hauria sentenciat el partit. En la jugada següent, Martín Payero ha disposat de l'ocasió que buscava el seu equip per forçar la pròrroga, però la bola ha anat al pal.