Els blaugrana han recuperat el lideratge de la Lliga.
Handbol

El Barça d'handbol recupera el lideratge després de superar el Naturhouse La Rioja (23-34)

El Barça d'handbol guanya el Naturhouse La Rioja a domicili i recupera el lideratge de la Lliga que havia perdut durant quatre hores a favor del Fraikin Granollers. Els blaugrana han començat empesos i han assolit un parcial de 0 a 7 en pocs minuts. A la segona, han mantingut la distància al marcador però els homes de Pascual s'han relaxat.

El Barça d'handbol guanya el Naturhouse La Rioja a domicili (23-34) i recupera el lideratge de la Lliga. Els blaugrana han començat empesos i han assolit un parcial de 0 a 7 en pocs minuts. A la segona, han mantingut la distància al marcador però els homes de Pasqui s'han relaxat.

El Barça d'handbol ha superat clarament el Naturhouse La Rioja a la seva pista. Els homes de Pasqui han obert el marcador a pocs segons de l'inici del partit quan Sorhaindo ha culminat una posessió llarga. Entre Entreríos i Lazarov han ampliat l'avantatge fins que Víctor Vigo ha maquillat el marcador amb l'1 a 7. Els blaugrana han arribat al descans amb el 10 a 19.

A la represa, els blaugrana han assolit la màxima renda però s'ha anat relaxant, tot i que han acabat derrotant clarament el conjunt de La Rioja. Raul Entreríos, amb 7 gols, ha estat el màxim anotador del conjunt blaugrana mentre que Petrus, amb 5, pel Naturhouse La Rioja.