Handbol

El Barça d'handbol buscarà la novena Champions a la Final Four de Colònia

L'atracció més gran ha estat l'internacional francès Nikola Karabatic, que podria jugar l'última gran competició amb el club blaugrana. La semifinal serà contra el Kielce polonès de Talant Duixebàiev i es podrà seguir per Esport3 el dissabte 30 a partir de les 3 de la tarda

Àlex ÀvilaActualitzat

El FC Barcelona d'handbol ha obert la porta a la premsa en l'Open Media Day previ a la Final Four de Colònia. La semifinal serà contra el Kielce polonès entrenat per Talant Duixebàiev i es podrà seguir per Esport3 el dissabte 30 a partir de les 3 de la tarda.

Després de l'entrenament habitual de l'equip al Palau Blaugrana, els periodistes han saltat a la pista en busca de les declaracions dels que seran els protagonistes d'aquí a cinc dies a Alemanya. El Barça buscarà la novena Copa d'Europa de la seva història en la cinquena participació dels blaugrana a la Final Four en les sis edicions que s'han fet en aquest format.

Un dels més buscats ha estat el millor jugador del món Nikola Karabatic, que podria disputar l'última gran competició amb el club blaugrana. "Serà molt especial perquè és l'objectiu de tota la temporada. Només entrenem pensant en ella (Final Four) i hem de guanyar-la", ha assegurat.

L'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, no vol que es repeteixin els errors de l'any passat, quan l'equip va quedar apartat inesperadament de la final. "En aquesta Final Four, cap equip parteix com a favorit", ha afirmat. El tècnic també ha destacat el "mèrit" que té l'equip per la seva presència constant a la fase final de la Lliga de Campions.

Víctor Tomàs, capità del conjunt blaugrana, ha deixat clar que l'equip no pot "abaixar la guàrdia" en una Final Four. "Amb equips tan igualats i a partit únic poden passar mil coses", ha afirmat. Només els títols diran si es pot comparar aquest equip amb el Dream Team de Valero Rivera la temporada 1999-2000, que va guanyar set títols en un mateix curs. Amb la victòria a la Final Four i a la Copa del Rei s'igualarien aquestes xifres, però Tomàs no ha volgut donar importància a aquest fet tot i la "confiança" de l'equip.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut