Handbol

El Barça d'handbol buscarà el quart títol de la temporada aquest cap de setmana a Lleó, on disputarà la Copa Asobal

El Barça és el gran dominador de la Copa Asobal. Els blaugranes s'enfrontaran al Naturhouse La Rioja en la primera semifinal, en un format de final a 4. L'altra semifinal la jugaran el Fraikin Granollers contra l'amfitrió, l'Ademar de Lleó

Actualitzat

Aquest cap de setmana es jugarà la Copa Asobal d'handbol a Lleó, que es podrà seguir en directe pel canal Esport3. El Barça, el gran favorit de la competició, intentarà defensar el títol que ja va guanyar la temporada passada i guanyar el quart títol de la temporada. Per aconseguir-ho, s'haurà d'enfrontar primer al Naturhouse La Rioja, en una de les semifinals de la competició, que té el format de final a 4. L'altra semifinal la jugaran el Fraikin Granollers contra l'amfitrió, l'Ademar de Lleó.

Les dues semifinals es disputaran el dissabte a les 6 i a les 8 de la tarda, i seran retransmeses íntegrament pel canal Esport3, de la mateixa manera que la final, que es jugarà diumenge a les 5 de la tarda.

Aquest divendres, la gala Asobal

Abans de disputar-se la final a 4 de la Copa Asobal d'Handbol, la mateixa ciutat de Lleó acollirà aquest divendres la gala Asobal, que premia els millors jugadors de l'any. En aquesta gala s'elegirà el set ideal del campionat i el millor jugador de la temporada passada.

A més a més, prèviament a la disputa de les semifinals de la Copa Asobal, se celebrarà al palau municipal d'esports l'Assemblea General de Clubs, en la qual es farà el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei que es jugaran a partir de febrer.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut