Karabatic, el millor, amb 9 gols. (Foto: EFE)
Handbol

El Barça d'handbol accelera al final per batre un resistent Ángel Ximénez (25-32)

El Barça s'ha endut la victòria de Puente Genil després d'un partit més complicat del que es podia esperar contra el dotzè classificat de la Lliga Asobal. El 14 a 16 del descans no dissimula que l'equip cordovès ha mantingut la diferència d'un únic gol en contra en moltes fases, però els blaugranes han pogut trencar el matx a partir del minut 45 i ja no han admès més resistència.

El Barça s'ha endut la victòria de Puente Genil després d'un partit més complicat del que es podia esperar contra el dotzè classificat de la Lliga Asobal. Com si se'ls fes estrany l'horari de divendres al migdia, (en un dia festiu, per la Diada d'Andalusia), als blaugranes els ha costat agafar el seu ritme més fort i els locals han aconseguit fer la goma en el marcador durant tres quartes parts del partit.

El 14 a 16 del descans no dissimula que l'equip cordovès ha mantingut la diferència d'un únic gol en contra en moltes fases, però el Barça ha pogut trencar el matx a partir del minut 45 (17-21) i ja no ha admès més resistència. Karabatic, amb 9 gols, ha estat el més destacat dels homes de Xavier Pascual.