Handbol

El Barça d'hanbol suma el tercer triomf a la Champions davant l'Ivry francès (34-26)

El Barça d'handbol ha sumat la tercera victòria a la Lliga de Campions davant l'Ivry francès per 34-26, al Palau. Els blaugranes, que es refermen en el liderat del grup A, han hagut de treballar per imposar-se, sobretot, als primers compassos, que han estat molt igualats. Però des del parcial de 12-11, el Barça s'ha disparat als últims cinc minuts del primer temps i ha arribat al descans manant per 19-13. Iker Romero, amb 10 gols, ha dirigit el triomf dels de Manolo Cadenas.

L'equip que entrena Manolo Cadenas continua líder sòlid i invicte al grup A de la Champions. El Barça ha aconseguit el tercer triomf consecutiu contra el campió francés, un Ivry que arribava al Palau en plena crisi de resultats, però que, tot i la diferència final, no ha estat un rival fàcil per als catalans. Luc Abaló, que la pròxima temporada jugarà al Ciudad Real, ha portat de corcoll la defensa blaugrana. No ha estat fins als últims cinc minuts del primer temps, com ja ve sent habitual, quan el Barça ha aconseguit marxar en el marcador per arribar al descans amb una renda de sis gols: 19-13.

A la segona meitat, una de freda i una de calenta. El Barça ha sortit endollat i ha tingut un màxim avantatge de 8 gols, però li ha faltat consistència per trencar el partit. Uns minuts més tard, una aturada d'un esplèndid Losert evitava que els francesos se situessin a només dos gols. I igual que al primer temps, no ha estat fins als últims cinc minuts quan els blaugranes han resolt. Una acció d'Iker Romero, màxim golejador del partit amb 10 dianes, ha estat el pròleg d'una estirada final que ha culminat Víctor Tomás amb el definitiu 34-26, després d'un parcial de 5-0. Amb tres victòries en tres partits, el Barça podria certificar el seu pas a la següent ronda a Moscou, on el pròxim 8 de novembre visitarà al segon classificat, el Dinamo Astrakan.