Barça

El Barça descarta el Camp Nou per acollir la final de la Copa del Rei i demana un estadi amb el màxim aforament possible

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha explicat que el club blaugrana demanarà que la seu que aculli la final de Copa compleixi tres requisits: que sigui un estadi amb el màxim aforament possible, que el desplaçament sigui còmode per a les dues aficions, i que el terreny de joc estigui en perfectes condicions

David CarballoActualitzat

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha comparegut en roda de premsa per explicar els acords presos després de la reunió de la junta directiva i ha explicat que el club blaugrana demanarà tres requisits en la reunió que se celebrarà amb la Federació Espanyola de Futbol entre els dos finalistes per acordar la seu que aculli la pròxima final de la Copa del Rei.

El Barça vol que sigui un estadi amb el màxim aforament possible, que el desplaçament sigui còmode per a les dues aficions, i que el terreny de joc estigui en perfectes condicions, però en cap moment Josep Vives ha concretat el nom del Santiago Bernabéu. "No tenim cap prioritat, només demanem tres requisits que ens semblen de sentit comú", ha assegurat. Tot i això, el portaveu blaugrana ha descartat que el Camp Nou repeteixi com a escenari de la final. "No ens hem plantejat acollir la final al Camp Nou perquè encara estem pagant les conseqüències de l'última final contra l'Athletic", ha confirmat Vives.

Querella de Mediapro

Respecte a la recent querella presentada per Mediapro contra el Barça per un presumpte cas d'espionatge industrial, Vives ha confirmat que el club blaugrana s'ha personat en el procediment que se segueix al jutjat d'instrucció número 8 de Barcelona amb l'objectiu de sol·licitar l'arxiu del cas en tots aquells aspectes que fan referència a l'entitat. "El club no té cap responsabilitat jurídica en aquest cas", ha defensat.

D'altra banda, la junta directiva ha estat posada al corrent del procés i ha encarregat un informe a la consultora externa KPMG. Quan l'informe estigui completat, el club en detallarà públicament les conclusions, tot i que Vives ha demanat respecte pels expresidents i per la presumpció d'innocència dels dos treballadors que han estat querellats, i ha assegurat que el Barça està a disposició de la justícia per ajudar a l'aclariment dels fets que han motivat la querella.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut