Barça

El Barça descarta construir el futur Camp Nou en els terrenys de la zona universitària, segons ha pogut saber TV3

El Barça descarta ara construir el futur Camp Nou en els terrenys pròxims a la zona universitària. Segons ha pogut saber TV3, el club blaugrana ja treballa en un nou projecte per ampliar i remodelar l'estadi actual.

Actualitzat
Podria ser un estadi nou de trinca o es podria remodelar l'actual, però el que és segur és que el nou Camp Nou no es mourà d'on és ara. Segons ha pogut saber TV3, el club blaugrana només treballa amb l'opció d'un Camp Nou en el recinte actual, i ha descartat altres opcions que havien sonat fa mesos, com ara traslladar-lo als terrenys que acullen les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a la Diagonal.

En aquests moments, el Barça ha posat en marxa un pla d'estudi de la viabilitat de les dues opcions possibles, remodelació o construcció d'un nou estadi, i treballa amb la idea de posar a consulta els diversos projectes l'any que ve. Els socis compromissaris seran els encarregats, mitjançant un referèndum, d'escollir l'opció que els sembli més idònia, tal com va anunciar el president, Sandro Rosell.

Si s'acaba optant per la construcció d'un nou estadi en els terrenys on hi ha l'actual, es faria de forma progressiva i mirant d'afectar el mínim de localitats possible. L'exemple a seguir podria ser San Mamés. Des del 2010, el nou estadi de l'Athletic Club s'ha anat construint en paral·lel a la utilització del vell recinte, que aquests dies s'està començant a enderrocar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut