Hoquei patins

El Barça derrota l'Enrile Pas Alcoi (3-2) i jugarà la semifinal de la Copa d'hoquei patins contra el Voltregà, botxí del Reus (2-4)

Els de Ricard Muñoz han patit molt per superar l'Alcoi. El seu rival a les semifinals serà el Voltregà, que ha guanyat el Reus.

Victòria agònica del Barça sobre l'Alcoi per 3 a 2 en partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els de Ricard Muñoz, ara, se les hauran amb el Voltregà, que ha superat el Reus.

Barça, 3 - Alcoi, 2

Pablo Álvarez ha inaugurat el marcador als set segons de joc, però Pere Cañellas ha empatat per als alacantins. Matías Pascual ha fet el 2 a 1 abans del descans. Sergi Panadero ha ampliat distàncies, però Ferran Formatjé ha posat emoció als últims segons.

Reus, 2 - Voltregà, 4

Àlex Rodríguez i Eric Vargas han posat al davant els osonencs, però Marc Coy ha escurçat distàncies abans del descans. Dani Rodríguez ha fet l'1 a 3 i Jepi Selva, el 2 a 4. L'emoció s'ha desfet quan Eric Vargas ha establert el 2 a 4 definitiu.

L'altra semifinal enfronta el Liceo i el Vic.