Futbol Sala

El Barça derrota La Unión de Santa Coloma i es classifica per la final de la Copa Catalunya (2-12)

Els blaugrana han aconseguit un ampli marcador en la semifinal davant un rival que només ha pogut resistir 30 minuts

El FC Barcelona Lassa disputarà una vegada més la final de la Copa Catalunya, competició que ha guanyat les quatre últimes temporades. Hi ho farà després d'haver derrotat aquest dijous en la semifinal a La Unión de Santa Coloma, un rival de Segona B, per 2 a 12. El seu últim obstacle per revalidar títol serà el Catgas Energia, que ha derrotat en l'altra semifinal el Manresa (1-7).

L'equip d'Andreu Plaza ha jugat a mig gas, fent el mínim necessari per guanyar. A l'altra banqueta hi havia un exblaugrana, qui va ser escollit millor jugador del món l'any 2005, Javi Rodríguez (va debutar a l'elit amb l'Industrias García, ara Catgas).

Els blaugrana s'han avançat amb 3 gols en els primers 15 minuts, dos obra d'Esquerdinha i l'altre de Marc Tolrà. Però, davant la baixada de ritme del seu contrincant, una valenta Unión s'ha acostat amb un gran gol d'Álex Aguilar en el minut 18 i el 2-3 de Povedano en el 28.

El Barça ha reaccionat amb els gols de Joao, Sergio Lozano i un en pròpia porta del colomencs. Amb el rival cometent errades, enfonsat físicament i tocat anímicament, Leo Santanna, Mario Rivillos, Adolfo, Roger, Rafa López i Dyego han arrodonit el marcador.