Hoquei patins

El Barça derrota el Liceo (2-1) i guanya la Copa del Rei

El Barça ja té 22 títols de Copa. Els blaugrana n'han sumat un altre aquest vespre a Lloret de Mar, on s'han imposat en una treballada final al Liceo de la Corunya.

Miquel RibasActualitzat

Barça Lassa ha superat el Liceo de la Corunya  per 1 a 2  en la final de Copa del Rei d'hoquei sobre patins disputada a Lloret de Mar. Els blaugrana han aixecat  per vint-i-dosena vegada a la seva història la copa del KO. Tots dos equips no es veien les cares en una final des de 1994, i l'enfrontament ha estat obert fins al xiulet final.

En la primera part hi ha hagut una gran igualtat. Encara que hi ha hagut prou ocasions de perill per a diversos gols, no s'ha obert el marcador, fruit d'una excel·lent actuació dels porters Malián i Sergi Fernández.

Primer ha estat Payero qui ha tingut l'oportunitat per estrenar el marcador en una falta directa, sense èxit, i després Álvarez ha enviat la bola al pal. En una situació idèntica a 8 minuts del descans, al Liceu se li ha anul·lat un gol per falta prèvia. A punt d'arribar al descans Josep Lamas tampoc ha pogut marcar.

Després del descans, el els blaugrana han encarrilat el partit en dues jugades a bola aturada. El 0 a 1 l'ha marcat  Sergi Panadero de penal als dos minuts de la represa. Vuit minuts després ha pujat el 0 a 2  gràcies a una a una falta executada per Pau Bargalló.

Amb 0-2 al marcador, el Liceo s'ha llençat a l'atac. Els gallecs han  tingut dues faltes directes consecutives, però el portrer Sergi Fernández ha estat sensacional. A 9 minuts del final, Di Benedetto ha fet l' 1 a 2. A partir d'aquí el partit s'ha obert, però el Barça ha sabut administrar el seu avantatge fins que la botzina ha indicat el final del partit.