Abdullah al-Thani, en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça denunciarà el president del Màlaga davant la Comissió Antiviolència

El club blaugrana portarà davant Antiviolència i el Comitè de Competició les paraules del president del Màlaga, que titlla l'entitat "d'escòria de Catalunya". Al-Thani emet un nova piulada on diu que les seves paraules anaven dirigides a la premsa catalana

Actualitzat

El Barça ha decidit denunciar davant la Comissió Antiviolència el missatge incendiari del xeic Abdullah al-Thani, president i propietari del Màlaga, que afirmava en referència al Barça, en una piulada al seu compte de Twitter, que "l'escòria de Catalunya no ensumarà el campionat després de fabricar mentides sobre l'entrenador Míchel".

Les paraules d'Al-Thani es produïen en referència al fet que el Màlaga rebrà el Reial Madrid en l'última jornada del campionat i, per tant, és un potencial jutge de la Lliga. El Màlaga l'entrena Míchel, símbol del club blanc, fet que, segons Al-Thani, hauria aixecat les suspicàcies en l'entorn barcelonista.  

"El FC Barcelona expressa el seu rebuig i indignació pel contingut d'un tuit publicat pel president del Màlaga CF, Abdullah al-Thani, amb unes manifestacions que atempten contra els principis del 'fair play', de l'ètica i de la legalitat que han de regir la competició esportiva."

Per aquest motiu, "el club denunciarà aquest cas davant el Comitè Antiviolència del Consell Superior de l'Esport i traslladarà l'assumpte al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol i al Departament d'Integritat de La Liga", ha comunicat el club blaugrana. 

Al Thani emet un altre tuit

Al llarg d'aquest dijous al matí, el president del Màlaga ha fet una nova piulada on especifica que les seves paraules "anaven dirigides a la premsa catalana" per suposar que Michel es deixaria guanyar en el darrer partit de Lliga pel seu passat madridista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut