Una imatge del sector de l'afició del Barça a la final de Berlín
Futbol

El Barça demanarà que es revisi la multa de la UEFA per les estelades a la final de Berlín

El president Josep Maria Bartomeu ha fet saber, durant la gira nord-americana de l'equip, que el club està completament en desacord amb la sanció

Actualitzat

El Futbol Club Barcelona demanarà a la UEFA que revisi la multa de 30.000 euros per l'exhibició de banderes estelades per part de l'afició blaugrana durant la final de la Lliga de Campions del 6 de juny. Així ho ha fet saber el president de l'entitat, Josep M. Bartomeu, en una entrevista concedida al diari nord-americà "The Washington Post".

El club ja havia emès un comunicat en què expressava el desacord amb la sanció, basant-se en l'informe oficial del delegat de la UEFA a la final, que va destacar l'excel·lent comportament dels aficionats del Barça i de la Juventus a l'enfrontament de Berlín.

Possible sanció per la xiulada a l'himne espanyol

Al marge d'aquest cas, el Barça està pendent de la reunió que la Comissió Antiviolència farà aquesta tarda a Madrid, en què es pot pronunciar sobre una possible sanció al club blaugrana i a l'Athletic pels xiulets a l'himne espanyol a l'última final de la Copa del Rei.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut