Rosell i Neymar en la presentació del jugador, l'estiu passat. (Foto: EFE)
Barça

El Barça demana la no admissió de la querella pel fitxatge de Neymar

El Barça ha comparegut davant el Jutjat Central d'Instrucció número 5 de Madrid per sol·licitar la inadmissió de la querella presentada per un soci del club, referent al fitxatge de Neymar. Segons ha comunicat el club, el Barça ha comparegut mitjançant un advocat i procurador i ha presentat un escrit en considerar que els fets relacionats en la querella "no són constitutius de delicte".

Actualitzat

El Barça ha comparegut davant el Jutjat Central d'Instrucció número 5 de Madrid per sol·licitar la inadmissió de la querella presentada per un soci del club referent al fitxatge de Neymar. Segons ha comunicat el club, el Barça ha comparegut mitjançant un advocat i procurador i ha presentat un escrit en considerar que els fets relacionats en la querella "no són constitutius de delicte".

Aquest ha estat el primer moviment de l'entitat catalana després que, divendres passat, la Fiscalia de l'Audiència Nacional va demanar al jutge Pablo Ruz que admeti a tràmit la querella per apropiació indeguda interposada contra el president del Barcelona, Sandro Rosell, pel fitxatge de Neymar.

El club català ha al·legat "el rebuig a la veritable motivació del querellant", que, segons el Barça "no és cap altra que la instrumentalització de la jurisdicció penal per intentar desprestigiar l'entitat i la figura del president".

Quant al pagament dels 40 milions d'euros a l'empresa N&N (Neymar i Neymar), l'entitat blaugrana assegura que aquesta quantitat és una part del preu satisfet per fitxar el jugador, inclosa en els 57,1 milions d'euros en què es va establir l'operació.

El Barça rebutja els arguments del ministeri fiscal i considera que "no ha existit cap simulació ni mutació contractual" entre els acords inicials a què es va arribar amb N&N el novembre del 2011 i els que van derivar el 3 de juny del 2013 en la contractació final.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut