Barça

El Barça deixarà de pagar Mino Raiola a causa d'un nou estirabot de l'agent d'Ibrahimovic

El Barça, a través d'un comunicat, ha anunciat que emprendrà accions legals contra Mino Raiola, el representant d'Zlatan Ibrahimovic, per les declaracions que ha fet al diari suec "Expressen" contra Pep Guardiola i Johan Cruyff. Raiola diu que haurien d'anar a un hospital mental i callar una mica. El Barça considera que aquestes declaracions són inadmissibles, que atempten contra l'honor i la integritat moral del tècnic i també de Cruyff. A l'espera d'adoptar mesures legals, el Futbol Club Barcelona bloqueja de manera immediata els pagaments que encara té pendents amb Raiola.

Actualitzat
Aquest és el comunicat íntegre emès pel F.C. Barcelona:

"El Futbol Club Barcelona considera inadmissibles les declaracions recents de l'agent Mino Raiola, en què torna a atemptar contra l'honor i integritat moral del nostre entrenador, Josep Guardiola, així com del senyor Johan Cruyff. Aquestes declaracions han estat publicades pel diari suec 'Expressen' i àmpliament difoses per nombroses agències i mitjans d'àmbit internacional. En aquest sentit, el Departament Jurídic està valorant l'adopció de mesures legals contra el senyor Mino Raiola, incloent-hi actuacions de caire penal. Com a mesura d'aplicació immediata, el Futbol Club Barcelona bloqueja els pagaments pendents en favor del senyor Raiola, en virtut de la seva relació contractual amb el club."

El "pizzero" Raiola torna a vessar-la

Aquesta reacció per part del club blaugrana es deu a la nova sortida de to de Mino Raiola. L'agent esportiu de Zlatan Ibrahimovic ha convidat Johan Cruyff i Pep Guardiola a anar a un sanatori mental per les seves crítiques contra el davanter suec. "Penso que Cruyff i Guardiola poden anar a un hospital mental junts, callar la boca i jugar a cartes. Farien un gran favor al Barcelona i al futbol modern", ha afirmat Raiola a Estocolm, en declaracions recollides pel diari local "Expressen". Raiola ja havia convidat al maig passat Guardiola a ingressar en un centre psiquiàtric si no volia Ibrahimovic després d'haver pagat 75 milions d'euros a l'Inter pel seu fitxatge. Aquestes declaracions li van valer la censura de la directiva del club català i van iniciar un conflicte que va acabar amb la sortida en forma de cessió del suec al Milan, que té una opció de compra.

"Cruyff se'n pot anar a l'infern, que calli la boca", va dir Raiola després dels comentaris recents de l'holandès en els quals va assenyalar que Ibrahimovic no s'havia adaptat al joc del Barcelona ni al futbol espanyol, i que el seu estil quadrava millor amb l'italià. El que està considerat un dels millors jugadors de la història del futbol i impulsor del "Dream Team" és per a Raiola "un no ningú" que els que tallen el bacallà del Barcelona. "S'està tornant senil. No va tenir valor per fer alguna cosa important amb la seva carrera com a tècnic. No sap com entrenar un equip de futbol amb mètodes moderns", ha assenyalat. A més, Raiola ha titllat Cruyff d'incoherent en criticar ara el seu representat, quan fa un any en va lloar el fitxatge.
Anar al contingut