Bàsquet

El Barça defuig l'etiqueta de favorit de cara al partit contra el Fiatc Joventut

Quan falta molt poc per al primer enfrontament entre el Barça i el Fiatc Joventut dels quarts de final de "play-off" per al títol de la Lliga Endesa, els blaugranes estan convençuts que els de Badalona es conjuraran per plantar cara des del primer moment i no volen ni sentir a parlar de "favorits".

Actualitzat

Cita amb el bàsquet amb majúscules i en català, Barça i Fiatc Joventut encaren el primer assalt dels quarts de final del "play-off", dijous, a les 21.00, al Palau Blaugrana, en directe per Esport3. Tots dos equips hi arriben en moments molt diferents. El Barça, segon a la classificació, se sent fort i confia en el seu joc i sobretot en el factor Palau per encarrilar la classificació cap a les semifinals, mentre que el FIATC Joventut reconeix que arriben a la recta final de la temporada una "mica justos de benzina".

Davant d'aquest escenari, l'etiqueta de favorits recau en els blaugranes, cosa que el base Tomás Satoransky vol evitar de totes totes: "No hi tenen res a perdre i ens passen la pressió a nosaltres. Hem de marcar territori, però tampoc ens hem d'obsessionar". Després de la decebedora eliminació a les portes de la Final Four de l'Eurolliga, els homes de Xavi Pascual esperen aconseguir l'únic títol a què encara aspiren aquesta temporada.

El Joventut, per la seva banda, tot i reconèixer que no estan en el seu millor moment, es planten al primer "play-off" en sis anys i es veuen amb opcions clares de "donar la sorpresa". El pivot dels de Badalona, Sitapha Savané, no dubta del bon paper que faran els verd-i-negres i de les opcions que tenen, "el suposat millor equip també pot perdre. Si el Manresa va guanyar el Madrid a la seva pista, sens dubte que podem guanyar el Barça".

En fase regular de la Lliga Endesa, tant el FC Barcelona com el FIATC Joventut, han guanyat a casa de l'adversari en els dos partits que s'han enfrontat.

El segon partit serà dissabte a les 18.30 a l'Olímpic de Badalona, i el tercer i últim, el dilluns 1 de juny a les 21.00 (tots dos en directe per Esport3).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut