La FIFA ha decretat que el pròxim enfrontament entre Girona i Barça sigui a Montilivi
Futbol

El Barça intentarà recuperar el liderat contra un Girona molt endollat

Aquest vespre al Camp Nou, duel català entre el Barça i el Girona. Els blaugranes buscaran una victòria per tornar a la part alta de la classificació; el Girona buscarà la seva primera victòria davant el conjunt blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona rep aquest vespre al Camp Nou (a les 20.45 hores) un Girona que viu un moment idíl·lic, situat a la zona alta de la taula. Els d'Eusebio Sacristán intentaran posar en dificultats un conjunt blaugrana.

Aquesta serà la segona vegada que el Girona visita el Camp Nou, on la temporada passada va patir una contundent derrota, en caure per 6-1, en la jornada 25. Malgrat avançar-se als tres minuts (0-1, Portu), els barcelonistes van capgirar el resultat, amb un triplet de Súarez, dos gols de Messi i un de Coutinho.

El partit Barça-Girona ha estat molt comentat les últimes setmanes, però no el de la primera volta, sinó el de la segona, ja que ha estat designat per ser el primer xoc de la Lliga que es jugui als Estats Units. És una decisió que encara no està validada, ja que al marge de comptar amb el suport de la Lliga i dels dos clubs, no el té d'altres estaments, com per exemple la Federació Espanyola i la FIFA, entre d'altres.

El calendari de la Lliga comença a compactar-se i els equips que juguen competicions continentals com és el cas del Barça afronten unes setmanes complicades, fins a la pròxima parada de seleccions, a mitjans d'octubre. Això obligarà Valverde a fer rotacions. 

El Girona arriba al Camp Nou en un molt bon moment. Al Camp Nou, Eusebio Sacristán tornarà a disposar el 3-5-2 que tan bons resultats va donar a Pablo Machín a Montilivi i que el nou tècnic ja ha utilitzat en els dos últims partits. Llevat de sorpreses o rotacions, l'onze del Girona serà el mateix que en el duel contra el Celta de Vigo, ja que la convocatòria és la mateixa. 

Anar al contingut