Barça

El Barça defensa el lideratge de la Lliga davant l'equip revelació, el Mallorca

El Barça defensa aquest dissabte el lideratge de la Lliga davant el Mallorca al Camp Nou (20 h). Pep Guardiola seguirà fidel al seu sistema, tot i que sembla que hi ha equips que ja saben com combatre'l, com ho va fer recentment el Rubin Kazan a la Champions. Excepte Milito, el tècnic de Santpedor té tots els jugadors de la plantilla disponibles. L'objectiu aquest dissabte és clar: derrotar el Mallorca, sumar tres punts més i pressionar el Reial Madrid, que aquesta nit afronta el derbi madrileny al Vicente Calderón.

Actualitzat
Després d'empatar al camp del Rubin Kazan i complicar-se la classificació per a vuitens de la Champions, el Barça haurà de canviar el xip aquest dissabte per defensar el lideratge de la Lliga. L'equip blaugrana vol retrobar-se amb el triomf després de dos empats consecutius davant l'Osasuna i el Rubin Kazan, i per aconseguir-ho Pep Guardiola disposarà de tots els jugadors de la plantilla excepte el lesionat Milito.

Una victòria culer serviria al Barça per mantenir la primea posició i posar pressió al Reial Madrid, que aquesta nit té derbi al Vicente Calderón. Per al Mallorca, cinquè a la classificació, sumar els tres punts al Camp Nou el situaria de forma provisional en zona Champions. L'equip balear està sent l'equip revelació, sobretot gràcies als punts sumats a l'Ono Estadi, on ha guanyat tots els partits disputats aquesta temporada. Això sí, els balears no es mostren tan efectius a domicili, on només han obtingut dos punts. Gregorio Manzano recupera els defenses Ramis i Josemi després de complir un partit de sanció, i té el dubte de Mattioni.

El Mallorca no estarà sol

En la seva 25a visita en partit de Lliga al Camp Nou, el Mallorca no estarà sol. Les 500 entrades disponibles per al club balear es van exhaurir en un tancar i obrir d'ulls, per bé que aquest matí han estat ben pocs els aficionats que s'han acostat a l'hotel de concentració de l'equip. Els balears ho han guanyat tot a casa, però a fora només han sumat dos punts. Gregorio Manzano s'ha fixat en els mètodes de Berdiev amb el Rubin Kazan. I no precisament per la tàctica.

La temporada passada el Barça va suar per desfer-se del Mallorca. Aduriz, que avui no hi serà perquè està lesionat, va marcar un golàs. És clar que va ser millor el de Touré, que significava el 3 a 1. L'ivorià va fer de Messi, que aquell dia veia el partit a la llotja al costat d'un Maradona que necessita el seu temps per reconèixer Johan Cruyff. Potser algun dia es retrobaran en un Catalunya-Argentina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut