Barça

El Barça dedica una jornada monogràfica al futbol femení amb el lema "És futbol i és femení"

El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, admet que s'estan fent passos perquè en el futur existeixin més seccions professionals femenines al club, i no només la de futbol

Actualitzat

El Barça ha dedicat la jornada d'aquest dijous, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, al futbol femení amb un acte titulat "És futbol i és femení" que s'ha fet a l'Auditori 1899 del Camp Nou. El president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, la directiva Maria Teixidor i els entrenadors del primer equip masculí i femení, Ernesto Valverde i Fran Sánchez i les capitanes del Barça femení, Marta Unzué i Laura Ràfols, han assistit a una jornada monogràfica en els quals s'han realitzat ponències i taules rodones amb l'esport femení com a protagonista.

Bartomeu ha admès en el seu discurs que el club encara ha de millorar en termes de paritat, especialment dins de la pròpia Junta Directiva.

"A la Junta Directiva només tenim una dona, Maria Teixidor, pel que tenim molt camí a recórrer. Hem de posar-nos davant el mirall amb una qüestió que ens preocupa moltíssim".

Tot i això, el màxim mandatari del club blaugrana ha destacat que s'estan donant passos perquè en el futur existeixin més seccions professionals femenines en el club i no només la de futbol.

"Estem donant passos, però hem de fer moltíssims més. Per què no que altres seccions femenines puguin professionalitzar-se en un futur?", ha afegit.

En el seu discurs, Bartomeu ha recordat que el Barça compta amb més de 700 esportistes en seccions amateurs femenines i ha puntualitzat que un 44% dels treballadors amb contracte indefinit en el club són dones.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut