Ter Stegen ha expressat que està a punt per disputar la Champions League (Reuters)
Barça

El Barça declara intransferible Ter Stegen després d'una reunió a les oficines del club

El porter alemany ha volgut saber de primera mà quines són les intencions del Barça sobre el seu futur, i el club blaugrana li ha assegurat que només podrà marxar si algun equip paga la seva clàusula de rescissió, xifrada en 80 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona ha declarat intransferible Marc-André Ter Stegen després que el porter alemany, acompanyat pel seu representant, Gerd von Bruch, ha mantingut una reunió amb responsables del club blaugrana a les oficines.

Ter Stegen ha volgut saber de primera mà quines són les intencions del Barça sobre el seu futur, i el club blaugrana li ha assegurat que només podrà marxar si algun equip paga la seva clàusula de rescissió, xifrada en 80 milions d'euros.

Ter Stegen, que en aquesta trobada no ha presentat cap oferta en ferm de cap altre equip per marxar del Barça, es vol assegurar que serà titular en la seva tercera temporada, després que en les dues anteriors només ha jugat en la Lliga de Campions i en la Copa del Rei, ja que, en la Lliga, Claudio Bravo ha estat l'indiscutible per a Luis Enrique.

Bravo també es va reunir amb el club divendres passat

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio i ha explicat el seu cap d'esports Xavi Campos al programa "Esport Club", divendres passat, el porter xilè del Barça Claudio Bravo també va anar a les oficines del club blaugrana per donar un ultimàtum i per dir que si no ha de jugar prefereix marxar. El Barça li va dir que si ho vol fer, com en el cas de Ter Stegen, qui el vulgui fitxar ha de pagar els 40 milions d'euros de la clàusula de rescissió. Encara no ha començat la temporada oficial, i Luis Enrique ja té un seriós problema a la porteria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut