El Barça debuta a la Copa amb bon peu i s'imposa al Múrcia amb un onze de poc habituals (0-3)

Paco Álcácer, Gerard Deulofeu i José Arnaiz, del filial, han estat els golejadors blaugranes

El Barça ha debutat a la Copa amb una victòria davant del Múrcia (0-3). Com ja havia avisat, Valverde ha plantejat el partit amb un onze titular gens habitual i és que el fet de jugar els setzens de final contra un Segona B és l'ocasió ideal per donar minuts als menys habituals i a les joves perles del filial. Jugadors com Cillessen o Vermaelen s'han vestit de curt per primer cop aquesta temporada i els joves Arnáiz i Aleñá han entrat en l'alineació inicial.

Els murcians, conscients de la dificultat de jugar contra un rival com el Barça, han jugat sense complexos. Els de José María Salmerón han sortit a la gespa de la Nueva Condomina amb l'única pressió d'oferir un bon partit davant de la seva afició i, sobretot en el primer temps, ho han aconseguit: Han plantat cara i han generat tant perill com si fossin un equip de Primera. El davanter local Elady ha estat un autèntic malson per als blaugranes robant pilotes, escapant-se al contracop i obligant Cillessen a fer diverses aturades de mèrit.

Just abans del descans, però, el Barça ha obert el marcador amb una rematada de cap d'Alcácer aprofitant una pilota que ha penjat Gerard Deulofeu des de lluny.

En el segon temps, Gerard Deulofeu ha marcat el segon del Barça després d'una espectacular jugada personal en la que ha driblat tres marcadors en l'internament a l'àrea pel lateral i ha fet passar la pilota entre les cames del porter.

Instants després, José Arnaiz ha fet el 0-3 en una acció individual de molta qualitat que ha culminat amb una canonada des del límit de l'àrea impossible d'aturar.

Amb aquesta victòria, el Barça, tot i jugar sense els seus cracs i topar-se amb un rival més complicat del què es podia imaginar, comença amb molt bon peu la defensa del títol de Copa.