Rakim Sanders ha tingut una bona actuació (@FCBbasket)

El Barça de Sito Alonso encaixa la seva primera derrota davant del Nanterre (83-77)

L'equip blaugrana ha intentat refer-se d'un primer quart desastrós (30-7), però no ha pogut completar la remuntada. Pressey (16 punts) i Sanders (15), els més destacats.

El Barça Lassa ha caigut en la final del torneig de l'Appart City Cup davant l'equip amfitrió, el Nanterre (83-77). Una pèssima arrencada (30-7 al final del primer quart) ha acabat sent decisiva per al desenllaç del partit.

Al Nanterre li entrava pràcticament tot, especialment els triples, amb un 75% d'encert en aquesta fase. L'equip blaugrana ha reaccionat i a mesura que els percentatges d'encert dels locals han anat baixant, ha anat eixugant el desavantatge.

El Barça ha arribat a situar-se 5 punts per sota, però el Nanterre ha resistit fins al final per emportar-se el torneig. Sito Alonso ha repartit molt els minuts entre els jugadors. El més destacat pel cantó blaugrana ha estat Phil Pressey, que ha anotat 16 punts a més de repartir 7 assistències i capturar 7 rebots. Rakim Sanders també ha destacat amb 15 punts en el seu compte particular.