Eurolliga

El Barça de Pesic s'estimba a la pista del Gran Canària i suma la segona derrota a l'Eurolliga (87-86)

Els blaugranes han dominat en molts moments del partit, però no han sabut donar un cop de puny sobre la taula quan tocava

Imma PedemonteActualitzat

El Barça Lassa ha sortit a la pista del Gran Canària disposat a passar pàgina de la primera derrota europea a la pista del CSKA de Moscou. Ho ha aconseguit en el primer quart, on ha arribat a agafar una distància d'onze punts, amb Kuric, Pangos i Heurtel en gran forma. Després dels primers deu minuts, els blaugrana dominaven per 18 a 26 a pesar de les bones combinacions del trident català Oliver-Paulí-Rabaseda. Però, abans del descans, reacció dels de Salva Maldonado, que,  després d'aconseguir un parcial de 7 a 0 de sortida, han jugat sense complexos. Pasecniks s'ha permés el luxe de fer-li un tap impressionant a Seraphin i el Gran Canària s'ha posat al davant en el marcador per primera vegada. L'eficàcia de Kim Tillie, Chris Evans i Strawberry s'ha vist compensada per un Kuric inspirat de cara a cistella, i aquest equilibri ha portat a un marcador, en el segon quart, igual al primer, però a la inversa, 26 a 18 a favor dels locals. Empat a 44 a la mitja part.

El tercer període ha estat dividit en encerts i errors, per les dues parts. El Gran Canària ha començat més sòlid i s'ha posat quatre punts al davant, però els tirs lliures fallats i les pilotes perdudes han permès al Barça tornar a la càrrega. La responsabilitat agafada per Kim Tillie ha trobat el contrapunt en les cistelles de Kuric, Tomic, Seraphin i Heurtel. L'equip de Pesic ha encarat l'últim quart amb cinc punts d'avantatge, 64 a 69, però sense acabar d'aprofitar al màxim els desajustos canaris per allunyar-se definitivament. Tomic, Oriola i, sobretot, Kyle Kuric, amb un total de 24 punts, han anat controlant les envestides de Hannah, Strawberry i un Evans inspiradíssim, fins arribar a uns últims segons d'infart. Singleton li ha fet personal a Hannah, a tres segons per acabar, i els dos tirs lliures transformats ja no han donat opció al Barça, que suma la segona derrota europea.