Futbol sala

El Barça de futbol sala destrossa el Santiago Futsal i se situa líder provisional de la Lliga (8-2)

El Barça de futbol sala ha destrossat el Santiago Futsal per 8 a 2 al Palau en partit avançat de la 12a jornada de Lliga i se situa líder provisional amb dos punts més que l'Inter Movistar

El Barça de futbol sala ha golejat el Santiago Futsal per 8 a 2 al Palau en partit avançat de la 12a jornada de Lliga. Els blaugranes han encarrilat la victòria amb un "hat-trick" de Ferrao, que ha marcat els seus tres gols en només 1 minut i 13 segons. Abans del descans, Quintela ha retallat distàncies però, en l'inici de la represa, Dyego ha tornat a obrir forat. Lucas Bolo ha tornat a marcar pels visitants però, en un tram final fulgurant, el Barça ha acabat passant per sobre dels gallecs amb gols de Saad, Sergio Lozano i dos de Wilde. Amb la victòria el Barça és el líder provisional amb dos punts més que l'Inter Movistar, que juga el seu partit d'aquesta jornada dissabte.