El Barça de bàsquet encaixa la primera derrota del curs davant del Fenerbahçe a Istanbul (75-70)

El Barça cau derrotat a Turquia davant del Fenerbahçe d'Obradovic (75-70). Els turcs s'han mostrat intractables durant la primera part, però un tercer temps horrible amb falta d'encert ha donat ales als catalans, que han pogut empatar fins al final. Una mala passada de Marcelinho Huertas, però, ha acabat amb els de Xavi Pascual sense opcions.

El Fenerbahçe ha obert el marcador amb dos triples en només un minut començant molt més fort que els blaugranes. Marcelinho Huertas ha comandat els primers atacs, amb llançaments que han escurçat distàncies. Navarro ha anotat el primer triple per un Barça que ha carregat en rebot ofensiu i ha aconseguit la igualada (10-10), tot i que tot seguit Dorsey ha posat per davant els blaugranes momentàniament. La bona estadística de llançament a l'inici del primer quart dels de Pascual ha anat de baixada i ha acabat reflectida amb el màxim avantatge pels turcs al final del primer quart (24-17). En el segon, el Barça ha continuat discret, tou en defensa i donant massa facilitats a un rival que se sent fort a casa. Els homes de Xavi Pascual, amb poc encert en el tir exterior, han tingut en Linas Kleiza el seu principal malson. Gràcies a Navarro, amb 11 punts en el primer temps, i Ante Tomic com a jugador més valorat, el Barça s'ha mantingut al partit. Al final, però, s'ha arribat al descans amb un nou màxim avantatge pels turcs que han dominat d'inici a fi la primera part de l'enfrontament (44-35).

Els blaugranes han començat reaccionant al tercer quart, aconseguint un parcial de 0 a 9 en dos minuts. Amb Lampe al capdavant, el conjunt català s'ha refet (46-44). El ritme del partit, però, l'ha mantingut el Fenerbahçe, que ha aconseguit un parcial de 14 a 0 amb una altra exhibició del lituà Kleiza. El tercer període ha acabat amb el 66 a 52 al marcador. Tot i que el Fenerbahçe ha tingut poc encert en l'últim quart, s'ha mantingut al davant del partit. Hi ha hagut nombroses errades per part dels dos equips, que els han fet difícil veure cistella. El parcial de 0 a 1 en quatre minuts n'és l'exemple. El Barça no ha sabut aprofitat el desencert dels turcs i ha mostrat la pitjor cara a la segona part del partit. Amb el Fenerbahçe bloquejat en atac, els catalans han retallat distàncies i fins i tot han tingut opcions d'empatar. Al final, però, no han pogut evitar la primera derrota de la temporada (75-70).