Futbol

El Barça convocarà una assemblea per tal de decidir sobre el pacte en el "cas Neymar"

La junta directiva podria votar a favor de pagar la multa a Hisenda en la sessió de dilluns i convocaria els socis per demanar l'aval a la decisió

Actualitzat

Segons ha informat Catalunya Ràdio, la junta directiva del FC Barcelona convocarà una assemblea extraordinària per al mes de juliol perquè siguin els socis els que decideixin sobre l'acord amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat sobre el "cas Neymar". Aquest pacte alliberaria de càrrecs Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, però obligaria el club a pagar a Hisenda una multa de 5'5 milions d'euros.

Aquest dilluns, la directiva del Barça es reunirà en sessió ordinària com tenia previst, a les 14.00. En principi s'havia de prendre la decisió en aquesta junta, i el més previsible és que els seus membres acordin pagar la multa, una decisió que defensarien en l'esmentada assemblea extraordinària a convocar, atès que la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat demanaran un aval dels socis per secundar la decisió.

Aquest gir en el procediment també tindria a veure amb les posicions mostrades per alguns socis i exdirigents, com Joan Laporta i Toni Freixa, que han anunciat accions legals si s'accepta el pacte. El pagament de la multa exoneraria Bartomeu i Rosell, però suposaria una declaració de culpabilitat contra el club per dos delictes fiscals, i per tant, en un hipotètic cas de reincidència en el futur, les conseqüències administratives per al Barça podrien ser incalculables.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut