Jugadors de Barça i Madrid van posar junts en un missatge de suport al Chapecoense (Reuters)
Barça

El Barça convida el Chapecoense al Trofeu Joan Gamper

L'equip blaugrana ha cursat una invitació per a l'equip brasiler, desfet després de perdre gairebé tots els seus jugadors en un accident aeri

Actualitzat

El Barça ha decidit convidar el Chapecoense a la pròxima edició del Trofeu Joan Gamper. L'equip brasiler, desfet després de perdre la majoria dels seus jugadors, a més de tot l'equip tècnic i gairebé tots els directius en una tragèdia aèria, pot ser el pròxim rival de l'equip blaugrana en el seu torneig.

El club blaugrana se solidaritza d'aquesta manera amb un equip que està vivint els seus moments més dramàtics després de patir un accident just quan estava vivint els seus millor moments en el vessant esportiu. El Chapecoense, que va tenir l'accident a Colòmbia quan anava a jugar l'anada de la final de la Copa Sud-americana, va ser proclamat campió del torneig, el segon en importància al continent. "El Barça vol contribuir en la reconstrucció esportiva i institucional del club i ajudar-lo en la mesura del possible a recuperar el nivell que va aribar a tenir", diu el comunicat de l'entitat blaugrana. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut