El Barça continua imparable i amb un líder, Messi, que marca un gol cada 37 minuts

Leo Messi va tornar a sortir aclamat d'un camp rival, aquest cop d'El Sardinero. L'argentí va tornar a fer un recital de joc i de gols que el converteixen en el "pichichi" provisional de la Lliga. El rendiment de Messi de cara a gol ha augmentat notablement d'un any per l'altre. La Lliga passada, després de quatre jornades, havia marcat tres gols. En aquesta ja n'ha fet cinc. La temporada anterior va necessitar 301 minuts per aconseguir-los; en canvi, ara els ha fet en només 185 minuts. El ritme, doncs, és radicalment diferent. L'any passat feia un gol cada 100 minuts. Ara en marca un cada 37 minuts.

Messi era difícil d'aturar, a Santander. No parava. Va marcar dos gols, dues obres d'art, però en podien haver estat més. Va ser dels jugadors més actius dins d'un Barça llançat a l'atac sense embuts. Aliat amb els seus socis habituals, Xavi i Alves, Messi va fer el que va voler en cada moment.

Després de posar la pilota al cap d'Ibrahimovic per a l'1 a 0, va fer la seva exhibició particular. Un primer gol al més pur estil Maradona, per començar, i el segon, després d'un dels seus típics eslàloms, des del límit de l'àrea i per tota l'esquadra. La màgia de Messi continua i va a més.

Messi és el "pichichi" provisional, mentre no es completa la quarta jornada de Lliga. Totes les aficions s'acaben rendint als seus peus.