Ernesto Valverde, fent una xerrada amb els seus jugadors
Barça

El Barça continua entrenant-se sense Gerard Deulofeu

El de Riudarenes, amb una pubàlgia, encara no s'ha entrenat amb els seus nous companys

Actualitzat

El Barça comença la setmana amb una doble sessió d'entrenament. Molta feina però poques cares noves, ja que cap dels dos nous jugadors de l'equip s'han entrenat encara amb l'equip. Nelson Semedo, fitxat la setmana passada, continua de vacances ja que va participar a la Copa Confederacions amb la selecció portuguesa. I Gerard Deulofeu, reincorporat a la disciplina blaugrana, continua amb molèsties per una pubàlgia i segueix sense entrenar-se amb els seus nous companys.

La reincorporació del de Riudarenes estava prevista per aquest dilluns o demà dimarts. si no fos així, es podria perdre la gira pels Estats Units. Més llunyana sembla la tornada de Rafinha, lesionat de llarga durada el passat mes d'abril i que possiblement no podrà participar a la gira per Nord-amèrica. Com Semedo, també Ter Stegen i André Gomes estan encara de vacances per haver participat en la Copa Confederacions.  

L'entrenament matinal ha comptat amb cinc jugadors del filial: el porter Adrià Ortolà, Sergi Palencia, Marc Cucurella, Marc Aleñà i Vitinho. en canvi, no hi era Arda Turan, amb permís del Barça. Tot i que el Barça ha esgrimit temes burocràtics per justificar l'absència del turc, el fet que es tracti d'un jugador amb força números per abandonar e club ha fet disparar els rumors.

Un campió de l'NBA a l'entrenament

Draymond Green, campió de l'NBA amb els Golden State Warriors, ha presenciat l'entrenament del Barça juntament amb el jugador de futbol americà Andre Branch (Miami Dolphins). Tots dos han estat obsequiats amb una samarreta del Barça.    

 

Anar al contingut