Adrien Moerman prova el llançament a cistella davant en el partit davant l'Armani Jeans (EFE)
Bàsquet

El Barça considera que a la secció de bàsquet "s'està treballant bé" tot i els resultats adversos

L'equip blaugrana ha dit pràcticament adeu a l'Eurolliga, però el missatge del club, per boca del portaveu Josep Vives, és de tranquil·litat

Actualitzat

El Barcelona considera que, malgrat els alts i baixos i les nombroses derrotes encadenades, a la secció de bàsquet les coses "s'estan fent bé".

"S'està treballant bé, amb serietat, rigor i professionalitat, a més de planificació", ha assenyalat aquest migdia el portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, en una trobada amb els mitjans per informar de les dades que reflecteix una enquesta a 1.000 socis de l'entitat, que semestralment fa la institució per conèixer el grau de satisfacció.

Després d'una nova derrota a l'Eurolliga, s'ha preguntat a Vives si hi ha preocupació a l'entitat, sobretot perquè en l'enquesta als socis, la de bàsquet és la secció que més dubtes genera entre els associats.

"Que què és el que està passant? Aquesta és la pregunta que ens estem fent. Tota la gent està treballant a un gran nivell. Els jugadors estan implicats. El que hem de fer és ajudar-los perquè estan en la millor actitud per tirar això endavant", ha afegit el portaveu del club.

 

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut