Barça

El Barça confirma que no pagarà els 26 milions per l'última renovació de Neymar

El club al·lega diversos incompliments en les clàusules del contracte i ja ha retirat el xec que va dipositar en una notaria

Actualitzat

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha anunciat en roda de premsa que el club no té cap intenció de pagar els 26 milions d'euros de prima per l'última renovació de Neymar perquè entenen que no s'ha complert amb les condicions del contracte. De fet, Vives ha confirmat que el Barça ha recuperat el xec que va dipositar en una notaria ara fa uns dies.

Els incompliments que al·lega el Barça per no pagar aquests diners són que "el jugador no va negociar la seva sortida del club un mes abans" del 31 de juliol i "va manifestar explícitament la voluntat de complir amb el contracte". A més, una altra de les condicions era que el Barça no pagaria els 26 milions d'euros abans del tancament del mercat de fitxatges d'estiu o el que és el mateix, abans de l'1 de setembre.

A banda, el portaveu del club ha anunciat que "des d'avui mateix" el FC Barcelona es posa a recopilar tota la informació possible per investigar tots els detalls del fitxatge de Neymar pel PSG per si no compleix les normes del "fair play" financer de la UEFA.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut