Barça

El Barça confirma que l'assemblea de compromissaris es farà el 29 d'octubre al Palau Blaugrana

Coincidint amb el Barça-Granada de lliga al Camp Nou, se celebrarà aquesta assemblea en la qual la junta directiva presidida per Josep Maria Bartomeu haurà de sotmetre la seva gestió a una moció de confiança

Actualitzat

El FC Barcelona ha confirmat que l'assemblea de compromissaris es farà el pròxim 29 d'octubre al Palau Blaugrana, coincidint amb el Barça-Granada de lliga que es disputarà el mateix dia al Camp Nou.

El portaveu del club blaugrana, Josep Vives, ha explicat en la roda de premsa posterior a la reunió de la junta directiva que en aquesta assemblea es farà la moció de confiança sobre la gestió actual de l'entitat presidida per Josep Maria Bartomeu.

Entre els diferents punts del dia, els socis compromissaris hauran de ratificar si donen validesa a l'acord firmat entre el club i la fiscalia pel "cas Neymar" i que exonera de qualsevol responsabilitat penal tant l'expresident Sandro Rosell com el mateix Bartomeu, però que admet la culpabilitat del Barça per un delicte fiscal.

Presentació del nou CEO Òscar Grau

Òscar Grau, nou director executiu (CEO) del club blaugrana, ha presentat a la junta directiva el seu primer diagnòstic i ha fet una primera aproximació sobre el model de governança de l'entitat, que s'anirà concretant en les pròximes setmanes. El futur model organitzatiu tindrà com a objectiu afrontar amb plenes garanties l'execució del Pla Estratègic (2015-2021) aprovat per la junta per a aquest mandat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut