El Borussia Dortmund confirma que farà efectiva l'opció de compra que té sobre Paco Alcácer a final de temporada (@BVB)

El Barça confirma que el Borussia Dortmund comprarà Paco Alcácer

El club alemany ha confirmat al FC Barcelona que té la intenció de fer efectiva la opció de compra de 23 milions més 5 en variables que té sobre el davanter valencià

Actualitzat

Paco Alcácer i el FC Barcelona podrien separar els seus camins de forma definitiva al final d'aquesta temporada. Òscar Grau, director executiu del conjunt blaugrana, ha confirmat a l'assemblea de socis compromissaris que s'està fent aquest dissabte que el Borussia Dortmund té la intenció de fer efectiva l'opció de compra de Paco Alcácer.

En el discurs de presentació dels pressupostos del present curs, Grau s'ha referit a la situació contractual del davanter:

"El Borussia Dortmund ja ens ha manifestat la seva intenció de fer efectiva la clàusula per comprar a Paco Alcácer."

El FC Barcelona va cedir Paco Alcácer a canvi de 2 milions d'euros i el pagament íntegre de la fitxa, i el conjunt alemany pot quedar-se en propietat el davanter valencià pagant 23 milions d'euros més cinc en variables.

Alcácer està immers en una gran ratxa golejadora i ja suma set gols aquest curs (sis a la Bundesliga i un a la Lliga de Campions), a més de les tres dianes amb la selecció espanyola en els partits contra Anglaterra i Gal·les.

Anar al contingut