Kopljar i Syprzak, les dues cares noves del Barça 2015-16 (FC Barcelona)
Handbol

El Barça confirma les arribades de Kopljar i Syprzak, i renova Sarmiento i Pérez de Vargas

Després d'una temporada triomfant, l'equip de Xavi Pascual afrontarà alguns canvis. Kopljar i Syprzak són de moment les cares noves de l'equip, a l'espera de confirmar-se la sortida de Karabatic

Actualitzat

El Barça, flamant campió d'Europa d'handbol i de sis títols més en una mateixa temporada, ja ha posat mà a l'obra per reconstruir l'equip amb vistes a la pròxima temporada. Amb la previsible marxa de Nikola Karabatic al París Saint-Germain pendent de confirmació, l'equip ha començat a fer oficials alguns moviments.

D'entrada ha anunciat la incorporació de Marko Kopljar i de Kamil Syprzak. Kopljar, lateral croat de 29 anys i 2,10 metres, prové del Zagreb i ha signat per tres temporades. Syprzak, de la seva banda, és una jove promesa de l'handbol polonès, que va fer bronze en l'últim Mundial. Té 23 anys, fa 2,06, prové del Wisla Plock i ha firmat per 4 temporades.

Renovacions a la vista

El Barça, a més, s'ha assegurat la continuïtat de dos dels seus jugadors, el porter Gonzalo Pérez de Vargas i el lateral Dani Sarmiento.

Pérez de Vargas tenia encara contracte amb vigor fins a l'any 2017, però el club ha volgut assegurar la continuïtat d'un porter de futur i l'ha lligat fins al 2020.

Pel que fa a Dani Sarmiento, en canvi, el canari acabava contracte a finals de mes. El club ha decidit renovar-lo una temporada més.  

Anar al contingut