Handbol

El Barça confirma la marxa de Laszlo Nagy al Veszprem hongarès

El Barcelona, per mitjà del seu secretari tècnic, Enric Masip, ha confirmat la marxa del seu capità, Laszlo Nagy, al Veszprem, de manera que es convertirà en el jugador més ben pagat del món. Masip ha informat que el club català va arribar a oferir a Nagy un augment del 20% i un contracte tota la vida, similar al que va signar en el seu moment Juan Carlos Navarro, per quedar-se al club quan acabi la seva carrera esportiva. "Hem fet l'impossible perquè es quedés al club, però sorprenentment dissabte ens va comunicar que havia signat un contracte amb el Veszprem", ha dit Masip.

Actualitzat
Laszlo Nagy seguirà jugant fins a final de temporada amb el Barça d'handbol per assegurar el títol de Lliga, però no continuarà a la plantilla. El que no és clar és si seguirà sent el capità de l'equip aquestes pròximes setmanes. El club ha explicat avui que va proposar a Nagy renovar per tota la vida, però el jugador s'ha estimat més fitxar per a l'equip hongarès del Veszprem, que li ofereix 800.000 euros per temporada.

Nagy, a més, haurà de pagar per tornar a Hongria, ja que encara li quedava un any de contracte. I també s'haurà de veure com reaccionarà l'afició aquests dos pròxims partits al Palau. Divendres, contra el Granollers, i d'aquí deu dies contra l'Atlètic de Madrid, amb la Lliga en joc.

Principi d'acord per renovar jugadors

En canvi, el Barça Intersport ha arribat a un principi d'acord per renovar Rutenka fins al 2016, i Sarmiento i Sorhaindo, fins al 2015.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut