Barça

El Barça confirma el fitxatge del lateral portuguès Nelson Semedo

El lateral dret portuguès del Benfica, de 23 anys, es converteix en el segon fitxatge del Barça després de descartar la incorporació d'Héctor Bellerín. El club blaugrana pagarà 30 milions d'euros més cinc en variables.

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial el fitxatge de Nelson Semedo. Una delegació del club blaugrana formada per Robert Fernández, Raül Sanllehí i Javier Bordas ha viatjat aquest dimecres a Lisboa per tancar amb el Benfica la incorporació del lateral internacional portuguès.

Semedo, de 23 anys, firmarà un contracte per a les cinc pròximes temporades i es convertirà en el segon reforç del conjunt d'Ernesto Valverde després de Gerard Deulofeu. A falta de confirmació oficial, el club blaugrana pagarà 30 milions d'euros més cinc en variables. El futbolista passarà revisió mèdica divendres al matí i, si tot va bé, serà presentat el proper dimecres.

Després de quedar descartada l'opció d'incorporar Héctor Bellerín per la negativa de l'Arsenal a negociar el seu traspàs, el Barça ha activat el pla B per reforçar el lateral dret amb un futbolista indiscutible al Benfica les dues últimes temporades. 

Segons informa el club blaugrana en el seu comunicat, Semedo ha estat una de les peces clau del Benfica que ha guanyat el triplet a Portugal, i en dues temporades ha disputat 63 partits amb el conjunt lisboeta, anotant dos gols a la Lliga portuguesa i un més a la Lliga de Campions. Amb una alçada de 180 centímetres, Semedo és un lateral ofensiu amb un gran desplegament físic. Idoni per aportar recorregut a la banda, també aporta desequilibri dins del joc posicional gràcies a la seva capacitat de regat. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut